Dodano: 2007-05-01 09:33
No tak ale gdzie będzie ta majówka arghh..
BO jakoś nic konkretnego nie podano hmm...
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Dodano: 2007-05-01 09:44
Adnistralu :!: A czytałeś temat od początku :?: :!:
Według mnie to jest podstawowa czynność po wejściu na forum i (przynajmniej ja) bez znajomości (lub chociaż ogólnego przejrzenia) tematu proponowałbym się nie wypowiadać :wink:
Wszystko jest tu podane jak na tacy.
Jeśli Ci się nie chciało przebrnąć przez te jakże obszerne DWIE strony, to mogłeś choć pierwszego posta przeczytać.
Jeśli masz wątpliwości gdzie to jest, to proponowałbym również UWAŻNIE przeczytać sam TEMAT.
Pozdrawiam niebawem pokąsanych przez komary uczestników zabawy 
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2007-05-01 12:38
| Adnistral napisał(a): |
| No tak ale gdzie będzie ta majówka arghh..
BO jakoś nic konkretnego nie podano hmm... |
Tak sobie siedzimy z drogim Ciałem Pedagogicznym i podziwiamy Twe wypowiedzi Adnistralu. I jak to moja rozmowczyni podsumowala:
ZAPYTAC W TEMACIE "MAJOWKA NA CYTADELI" - "a gdzie ta majówka?"
BEZCENNE!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Rosniesz w mych oczach Adnistralu na...
MASKOTKE DP
dziekuje, ze potrafisz mnie rozbawiac do łez i nie tylko mnie... Liczba Twych fanow wzrasta z kazdym Twym postem wrecz...
Dodano: 2007-05-01 12:51
Oj dr_Faustus-ie
nie badz taki brutalny, chodzilo o konkretne miejsce pewnie ale zostal przeoczony post 1 str. 2 o tresci "kolo dzwonu" :lol:
Moze jakas mapke wkleimy? :lol:
I wszyscy na pewno trafia 
Dodano: 2007-05-01 13:04
droga Kirke, zapewniam, że w poprzednim poście Doktorek był łagodny jak baranek :twisted: może nie prowokujmy go do skorzystania z opcji "edytuj" :twisted: :lol:
Dodano: 2007-05-01 13:10
No to az tymbardziej kusi do prowokacji w tej kwestii
No ale dobra...juz lepiej nic nie mowie :D
Dodano: 2007-05-01 13:17
Czy to juz pod zakaz podchodzi? tyle wykrzyknikow :lol:
Czy to tylko jedynie malutkie ostrzezenie
Ale ja sie tam nie boje :D powaznie 
Dodano: 2007-05-01 13:20
pudło :) wykrzykniki miały symbolizować trwogę, która ogarnęła ciało pedagogiczne na samą myśl o wyzwoleniu prawdziwego "ja" Doktorka :lol:
Dodano: 2007-05-01 19:59
Pod dzwonem o 16...... Ten dzwon tak samo pusty jak Twoja szanowna głowa Adnistralu..... Nie pij tyle albo śpij więcej....
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-05-01 20:18 Zmieniono: 2007-05-01 20:23
Ravenie nie tlumacz Dzwonowi bo z dzwonkiem gotow pomylic... :twisted: :twisted: :twisted:
P.S. Przeciez TRUU nie śpią - tak więc niech nie pije tyle
Dodano: 2007-05-02 18:22
| dr_Faustus napisał(a): |
| [quote:6aa9c6463a="Adnistral"]No tak ale gdzie będzie ta majówka arghh..
BO jakoś nic konkretnego nie podano hmm... |
Tak sobie siedzimy z drogim Ciałem Pedagogicznym i podziwiamy Twe wypowiedzi Adnistralu. I jak to moja rozmowczyni podsumowala:
ZAPYTAC W TEMACIE "MAJOWKA NA CYTADELI" - "a gdzie ta majówka?"
BEZCENNE!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Rosniesz w mych oczach Adnistralu na...
MASKOTKE DP
dziekuje, ze potrafisz mnie rozbawiac do łez i nie tylko mnie... Liczba Twych fanow wzrasta z kazdym Twym postem wrecz...[/quote:6aa9c6463a]
Jak masz syndrom niedopieszczenia to sobie kup pluszaka...
A nie będziesz mnie dotykał tymi obleśnymi rękami
A poza tym Faustus do twojej informacji to Cytadela nie jest wcale takim małym miejscem...
I mnie weź nie irytuj...
Bo na razie mnie tylko denerwujesz....
Sami mi zarzucacie z noone dziecinne zachowanie a sami sie tylko czepiacie jak macie jakieś problemy to proponuje sob ie z kimś o tym pogadać...
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Dodano: 2007-05-02 20:52
eh Macieju, Macieju...
Ironia w Twoim wykonaniu zawsze mnie przeszywa:) Ale myślę, że trzeba dać szanse wykazać się młodszym forumowiczom:)
Pozdrawiam:)
Dodano: 2007-05-02 21:38
|
Jak masz syndrom niedopieszczenia to sobie kup pluszaka... A nie będziesz mnie dotykał tymi obleśnymi rękami
A poza tym Faustus do twojej informacji to Cytadela nie jest wcale takim małym miejscem... I mnie weź nie irytuj... Bo na razie mnie tylko denerwujesz.... Sami mi zarzucacie z noone dziecinne zachowanie a sami sie tylko czepiacie jak macie jakieś problemy to proponuje sob ie z kimś o tym pogadać... |
Po pierwsze: To Noone nie z małej litery niewychowany gówniarzu!!
Po drugie: na tej samej stronie forum, co twoje głupie pytanie jest post Th:
| th napisał(a): |
| Czas: 16:00
Miejsce: koło dzwonu Pozdrawiam ![]() |
Po trzecie: naucz się stosować znaki przestankowe i poprawnie formułować składnię zdania.
Po czwarte: Nie nadużywaj słów, których znaczenia zapewne nie rozumiesz.
| I mnie weź nie irytuj...
Bo na razie mnie tylko denerwujesz.... |
No chyba, że po prostu nie jesteś w stanie zrozumieć głupoty tej części swojej wypowiedzi...
Z nie-poważaniem Noone
Przychylam się do wypowiedzi Astarota, więcej szacunku dla mlodszych forumowiczów i mniej jadu. Wzajemny szacunek jest lepszą drogą do wychowania niż złośliwości.
Pozdrawiam, Alphar
Dodano: 2007-05-02 21:43
Po piąte naucz się Noonka grzeczności...bo takimiż stwierdzeniami o smieszność swoją jedynie się napraszasz...
Adnistralu tobie również należy się reprymenda gdyż forum to nie śmietnik aby plwać na wszystkich...
Jeżeli nie umiecie rozmawiać na forum to piszcie na privie :!: :!: :!: :!:
Dodano: 2007-05-02 22:34
Posty wydzielone z tematu i zablokowane - nie musze chyba tłumaczyć dlaczego.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D